Siirry sisältöön

Tarvitsetko maksuaikaa laskullesi?

Vantaan Energia verkkosivuprojekti kuvat high res 25 6439

Ymmärrämme asiakkaidemme taloudelliset huolet ja mahdollisen tarpeen sopeuttaa omaa talouttaan poikkeustilanteen aiheuttamiin yllättäviin seurauksiin. Asiakkaanamme voit tilanteesi niin vaatiessa sopia maksujärjestelyistä erääntyville laskuille. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin katsotaan tilanteesi ja sovitaan sinulle sopivasta maksusuunnitelmasta. Palvelemme numerossa 09 8290 900, arkisin klo 8.30-16.00 tai vaihtoehtoisesti voit jättää meille yhteydenottopyynnön kirjautumalla Online-palveluumme.  

Siirtomaksumme ovat valtakunnallisesti vertailtuna edullisemmasta päästä

Tavoitteenamme on tarjota vantaalaisille asiakkaillemme vakaa ja maltillinen sähkönsiirron hinnoittelu. Pitkäjänteisen suunnittelun sekä määrätietoisen  tekemisen ansiosta, siirtomaksumme ovat tasaisesti olleet valtakunnallisessa hintavertailussa edullisimpien joukossa ja olemme välttyneet suurilta sekä äkillisiltä hinnankorotuksilta.

Julkaisemme siirtomaksujemme kehitysnäkymiä verkkosivuilla

Meillä on tapana kertoa siirtomaksuista avoimesti, selkeästi ja mahdollisimman ymmärrettävästi. Haluamme auttaa asiakkaitamme  myös tulevaisuuden taloussuunnittelussa ja parannamme sähkönsiirtomaksujen ennustettavuutta, julkaisemalla säännöllisesti näkemyksiämme Vantaan siirtomaksujen kehityksestä. Tuoreimmat hintaennusteemme voit lukea täältä